16 November 2009

Gila Banyak Macam Taw

Orang gila nie banyak mcm..maybe dy tahu ak nie main2 std maka dy buat lawak kot mlm2 terakhir sebelum berakhirnya paper aku untuk pengajian tahun nie..ade patut dari sebelum ak baru bangun tdow smpai ak nak tdow keja menumbuk jer..bukan menumbuk orang tapi menumbuk sambal...ketong ketang ketong ketang..nak pulak uma aku ni standard apartmen 3 tingkat mengadap klcc...uma ak tingkat first...rasa getaran lagu sambal cinta sate dy tue buat ak xtenang!lagu ape aku tak tahu...aku yg malas nk std ni dengan selamber mengkritik tanpa segan silu..ala-ala af gitu

"oiiiiiiiiiiii,sudah2 la menumbuk2 tue..menumbuk apa yg xhabis2 lagi ni "

makin dikritik makin melawan...last2,untuk kurangkan tensen, aku yg gelak dgn budak uma...kenapa yer skng aku susah sgt nk serius kalo marah??back to de story, bayangkan kul 8 pagi dh start menumbuk n kul 12 mlm tumbuk lagi..siang hari xpayah citer la...gema tumbuk tue sape yg ada anak kecik pun bebai!hantar makanan kt bawah xpe gak kak long oiii..


3 comments:

Anonymous said...

paper last..paper last..
huhuuu.. lg malas paper last
hehee
-nad-

a kl citizen said...

assalammualaikum

ntah2 bukan tumbuk sambal... ntah2 ada makmal buat dadah ... mana tahu?

AmOi said...

astaga wa beko!kalo wat dadah bahaya tue..keke..alhamdulillah nad paper last for dis sem..masuk tahun baru..keke..xde maknanya kak..mmg diorang suka memasak..siang malam keja menumbuk sambal jer